BON VENT I BARCA NOVA

1438094253_758687_1438167813_noticia_normal

A gent que es guanya la vida escrivint, se li hauria de suposar un cert nivell cultural, cosa que tal com es veu el panorama no és ben bé així.

No en tenim prou amb l’idiota indecent recentment nomenat membre de “la real academia espanyola de la llengua” el tal Félix Azua, que ara ens surt una poca-solta veneçolana, que suposadament viu del que escriu, que es veu que la molesta sobre manera que fomentem tot allò que sigui català.

Aquesta suposada intel·lectual, demostra que és una sublim ignorant i una pocavergonya agosarada, que creu o ho fa veure, que voler que el català sigui la nostra llengua preferent, com a llengua natural del país, és una indecència i no s’està d’insultar a tota una sèrie de grups representatius de la nostra societat.

Miri, li diré de manera més o menys educada: nosaltres, els catalans, no la vàrem pas fer venir, vostè va desembarcar al nostre territori perquè va voler, per tant la seva obligació, seria respectar la nostra cultura, els nostres costums i la nostra llengua, llengua que per cert no s’imposa a ningú, tal com vostè afirma o sigui que menteix, per tant si no hi està a gust a la meva terra, el millor que pot fer és marxar.

Miri Ana Nuño, no li dic senyora, perquè de porc i de senyor se n’ha de venir de mena, li reitero que en aquest país no s’ha obligat a ningú a parlar en català, això només ho afirmen quatre indecents com vostè mateixa i com pel que sembla no suporta que es parli, s’escrigui i es llegeixi en català, el millor que pot fer és fotre el camp, o sigui que bon vent i barca nova.

 

Manel Mayor                                                                  03 d’abril de 2016