SOM GENT CORRENT

s--nchezDe debò ens veu així? De debò s’atreveix a opinar i a jutjar a tot un territori, del qual no en coneix ni un borrall i encara menys als seus ciutadans?

El senyor Sánchez, té la gosadia de titllar als catalans i de retruc a Catalunya de singulars. No s’equivoqui senyor, no som singulars, som la mar de normals, som gent corrent, el que passa és que sí, som diferents de vostès, perquè casualment, no pertanyem a les estirps de la gran i orgullosa Castella i vés per on volem continuar essent nosaltres mateixos.

Per si es torna a equivocar, li recordaré allò tants cops dit i repetit, Catalunya no és només els Bosch, els Bonastre, els Adell, els Serra, els Gual, els Mas… sinó que hi ha també els Garcia, els Giménez, els Benítez, els Pérez… tant o més catalans que els anteriors.

Vostè i els seus, haurien de fer l’esforç de baixar, de la seva altíssima atalaia, tocar de peus a terra i adonar-se, que a la península Ibèrica, a part dels pobles de Castella i Portugal hi conviuen altres pobles, sí, aquell territori que s’anomena Península Ibèrica, és exactament el mateix territori, que l’Imperi Romà anomenà Espanya, en llatí, Hispània, aquell nom que vostès astutament han manllevat per anomenar Castella i els territoris assimilats.

Considero que aquest podria ser el primer pas, per solucionar conflictes amb els veïns i despullar-nos tots plegats d’hàbits nacionalistes que no condueixen enlloc, indistintament de si Catalunya es constitueix en República independent, tal com seria el meu desig, com si no ho arriba a ser.

 

Manel Mayor                                                        01 de juny de 2016

Un pensament a "SOM GENT CORRENT"

Els comentaris estan tancats.