TORNEM-HI AMB EL BARÇA

Avui em torna a venir  aquell desig de parlar dels embolics de can Barça, ara que ja s’ha acabat la bogeria del mercat d’estiu al món del futbol.

Deia en el meu darrer escrit, que considero que Ronald Koeman no és entrenador pel Barça i reitero les meves afirmacions de què és completament cec a l’hora d’analitzar el partit des de la banqueta.

Té certes similituds amb Louis Van Gaal, però no té l’enorme capacitat de treball que ens va demostrar aquell, reitero com deia l’altre dia, que fa l’efecte de no preparar prou els partits i les seves decisions des de la banqueta normalment són nefastes per l’equip.

Una altra semblança i aquesta és molt més preocupant, és la seva dèria a omplir l’equip d’holandesos i ja sabem, perquè a més en tenim l’experiència, que aquesta pràctica pot ser tremendament perillosa

La darrera perla, en Luuk De Jong, que a mi salvant les distàncies, em fa recordar en Bogarde…

Les meves previsions per aquesta temporada que tot just acaba de començar, són força pessimistes, tant de resultats com principalment de joc, ja sé que hi haurà molta gent que discreparà del meu punt de vista, però us explicaré un secret: sóc descaradament cruyffista, segurament així  entendreu més bé el perquè del meu punt de vista.

Manel Mayor                                            1 de setembre de 2021