JA HE TORNAT

Avui per fi, sembla que m’han tornat les ganes d’escriure i expressar encara que sigui de manera breu el meu estat d’ànim, que entre unes coses i altres no és pas el millor.

De fet, entre uns i altres no m’ho estan posant gens fàcil, ni polítics ni el món del futbol.

Començant per la política, que els que em coneixeu bé ja sabeu que m’apassiona… doncs el que deia, jo sóc un de tants decebuts per la manera com es va encarar la declaració d’independència i la posterior lluita al carrer contra la repressió…

Actualment no hi veig cap canvi positiu, ni per part dels polítics ni dels activistes… ja em perdonareu, però el moment de les performances ja ha passat i sincerament no hi veig sortida, ara el que ens cal és la lluita civil per mirar de sotragar la societat, però és clar, això ja seria una tasca pels joves… no dels vells com jo que a més a més tenim ja una colla de mancances físiques que ens impedeixen fer segons què.

En el món del futbol, em centraré només en el Barça que si no es faria molt llarg.

Em fot de molt mala lluna… que carai, de molta mala llet veure que està desapareixent el gust pel bon futbol, si no el senyor Koeman sortiria a xiulada per partit, sí, ja sé que aquests als quals només els importa el resultat de cada partit, ja els hi va bé però…

Ara que no em vinguin amb sopars de duro, que està pujant joves del planter, ho ha fet quan no ha tingut cap més remei i de passada s’ha carregat dues perles del planter: Àlex Collado i Riqui Puig, serà perquè no li fan la rosca? Ell sabrà, a part de tot això, aquest home és dels entrenadors més cecs que he vist a can Barça, a part que demostra que no es prepara massa els partits… però ho deixaré aquí i si ho voleu en podem parlar un altre dia.

Manel Mayor                                          30 d’agost de 2021