ALGÚ HO HAVIA DE DIR

Ja fa dies que li dona voltes, però és que com més ho rumio i més ho deixo covar dins meu, més poca-solta ho trobo.

M’estic referint a les manifestacions del president Puigdemont (abans que JUNTS abandonés el govern), que té la barra de dir que de referèndum cap més que ja vàrem votar, però oblida que la independència també la va declarar i la va deixar sense efecte quan tot el món estava pendent de nosaltres, de Catalunya (10 d’octubre de 2017) i la va tornar a declarar (27 d’octubre de 2017) i misteriosament ja no va fer cap més moviment, ni tan sols va arriar la bandera espanyola.

Lligat amb el paràgraf anterior, l’arrogància i la prepotència dels del seu entorn, que no són tots els que han abandonat el govern.

No és que em sobti, ja que són el mateix conglomerat de gent que quan manaven amb el president Pujol, ens volien fer creure que ells eren Catalunya i de passada quan els que creiem en la independència érem quatre gats, es permetien menystenir-nos i fins i tot alguns insultar-nos.

Quan se’n van adonar que això (el moviment per la independència) anava de debò, es varen afanyar a pujar al carro a empentes i rodolons, sortien fins i tot de sota les pedres i ara altre cop ens volen fer creure que ells i només ells són els independentistes i evidentment els altres són uns traïdors.

Primer van fer creure, que això de la independència era bufar i fer ampolles, com si l’estat espanyol ens hagués de deixar sortir perquè érem molt ben parits i ara ens volen vendre la moto que Europa vindrà al nostre rescat.

Això Europa no ho ha fet mai i només ho farà quan tinguem la força suficient per enfrontar-nos a l’estat espanyol i ho demostrem, no pas abans. 

Manel Mayor                                     8 d’octubre de 2022