FRÍVOLS ESQUERRANOSOS

MussolspetitonsDes de fa unes quantes legislatures, els plens de l’Ajuntament de Sant Feliu són la mar de distrets, però els de l’actual s’hi porten ben bé l’oli, són, com us ho diria… surrealistes? No sé si ho són exactament, però sí que us puc assegurar, que amb aquests plens n’hi ha per llogar-hi cadires.

A la prepotència i a la fatxenderia, gairebé diria que ens hi hem acostumat, no és que ens agradi, però tampoc hi podem fer gaire res. No seria per tant notícia, el menyspreu vers l’oposició, ni la prepotència que emana en cadascuna de les intervencions del govern, però el que ja surt fora de mida, és que fins hi tot, el portaveu del govern municipal es permeti insultar l’oposició, principalment als tres partits d’esquerres que en formen part.

El portaveu del govern, el senyor Jordi Vilà, s’ha permès el luxe de titllar a aquests tres partits o als seus representants de frívols i al senyor Pere Albó en particular, d’esquerritzant (M’imagino que devia voler dir esquerranós), donant a entendre, que com que aquelles mocions que presentaven, no havien sortit de les ments privilegiades del govern, eren pura demagògia.

Els que érem a la sala de plens i d’altres que ho escoltaven en directe i m’ho van comunicar via xarxa social, que som ideològicament d’esquerres, ens vàrem veure integrats al grup de frívols esquerranosos, que acabava d’inaugurar el portaveu del govern, només dir-li que d’esquerres si ho som i n’estem prou orgullosos, però que de frívols no ens en sentim gens ni mica.

Per acabar, només un apunt dirigit cap aquests que ens donen lliçons de tota mena, cap a un punt que no va ser gaire rellevant durant el ple, però jo que provinc de l’empresa privada, encara que jubilat, no entenc de cap de les maneres, la incompetència de tirar endavant unes obres, duent a terme l’enderroc de les finques de la rambla del Portalet, sense abans haver-se posat d’acord, el responsable del projecte, el constructor i els organismes competents de la conservació del patrimoni.

 

Manel Mayor                                                        04 d’abril de 2016