DE FATXENDES I POCA-SOLTES

Els darrers dies, tenim unes quantes manifestacions de diferents dirigents polítics que són de nota, en fi que són per sucar-hi pa, el no va més de la manipulació i la pocavergonya d’uns poca-soltes diplomats.

Comencem per la ministra Calvo: Escòcia no va fer un referèndum acordat, ole tu!! Suposo que encara deu estar buscant a l’hemeroteca, imatges de la repressió britànica envers els votants escocesos.

El diputat Carrizosa de C’S, té la pocavergonya de dir que no sap de què ens queixem perquè els nostres presos polítics estan en presó preventiva, a Espanya n’hi ha molts que fa més d’un any que estan empresonats sense judici, és clar que no diu que també hi ha delinqüents condemnats que estan en llibertat i que recollons quina casualitat són militars o guàrdia civils, per allò de què la justícia és igual per a tothom, vull dir.

I per acabar, la que es creu que sap de tot i resulta que sap de molt poquetes coses, l’estrella dels mitjans digitals, sí, ho ha endevinat tothom la Inés Arrimadas, ara es despenja insultant al President Torra, per variar, li diu que no sap història, que al President Lluís Companys no el va afusellar l’estat espanyol, el va afusellar el franquisme… aquesta és de matrícula d’honor, la senyora Arrimadas sap per casualitat qui manava a l’estat espanyol l’any 1940? Sap que es va instaurar una dictadura militar després d’una sagnant guerra civil? Deixi de jugar amb les paraules senyora!!!

O és que ara resulta, que ningú era franquista durant la llarga nit de la dictadura?

Manel Mayor                                  19 d’octubre de 2018