FINS SEMPRE, JUAN

Aquest dimecres ens ha deixat l’amic Juan Fernández, “El Maestro”, com l’anomenàvem els companys més propers, volia posar-me a escriure tan bon punt em vaig assabentar del fet, però no en vaig estar capaç, no hi havia manera de concentrar-me.

Avui per fi m’hi he tornat a posar, amb el repte d’intentar descriure la figura d’un home bo, enamorat del futbol, amic dels seus amics…

A part de ser una persona senzilla, gens fatxenda, era tota una enciclopèdia de futbol, no en va, s’hi va arribar a dedicar com a professional.

El vaig conèixer quan tots dos formàvem part del desaparegut futbol base de l’A.D. Guíxols i el cas és que vam congeniar de seguida i amb el temps ens vàrem anar adonant que veiem el futbol exactament igual i no només això, sinó que érem capaços d’endevinar el que pensava l’altre, cosa certament difícil i complicada que no he aconseguit amb ningú més.

Vàrem estar a Sant Feliu fins al primer any de l’Escola i tots dos vam marxar cap a l’Aro.

Va ser el meu referent i de fet el màxim culpable que durant gairebé vint anys, em dediques al futbol base i el futbol modest, en solitari i d’ajudant seu, una col·laboració de la qual em sento molt orgullós i que segurament també va fer de mi una persona un xic millor.

Adéu amic i company, sempre seràs en el meu record i en el de tots aquells que vam tenir la sort de gaudir del teu tracte i de la teva amistat.

Manel Mayor                                               28 de maig de 2021

2 pensaments a “FINS SEMPRE, JUAN

 1. Estimat Manel,
  la família de Juan Fernández us vol agrair les mostres de condol i les paraules d’afecte llegides al teu blog. En Juan va ser una persona que estimava l’esport i especialment el món del futbol, el bon futbol. Alhora era una persona amable que transmetia simpatia i complicitat. Desitgem que el recordis com una bona persona, amic dels seus amics. Saps que t’apreciava. Moltes gràcies.

  • Hola família, sóc molt conscient de l’estimació que em tenia, que de fet era una estimació mútua, sempre l’he tingut com una gran persona i així el recordaré.
   Per mi va ser una influència molt positiva, tant en l’àmbit esportiu com en el personal i en el meu entorn esportiu se’l recorda amb molt d’afecte.
   Moltes gràcies a vosaltres.

Els comentaris estan tancats.