JA HAN SORTIT DE LA PRESÓ

Fa molts dies que no he escrit res i encara en fa més que no he fet cap menció sobre els presos polítics i la repressió en general cap al món independentista.

El fet que avui hagin sortit de la presó, és una bona notícia, però… això no soluciona pas res pel que fa al conflicte polític, de fet ha estat una operació de neteja de façana o dit d’una altra manera una rentada de cara pel que fa al govern del P.S.O.E.

El fet dels indults condicionats, no deixa de ser una collonada i de fet representa penja’ls-hi una espasa de Dàmocles damunt del cap de cadascun d’ells, tot plegat per amagar la terrible injustícia que s’ha comés envers ells, condemnats per uns delictes que no han comés i que els assassina políticament.

Ja no entraré en la manipulació de les proves policials, ni tan sols en les reiterades negacions per part del president del tribunal a acceptar que es visualitzessin proves visuals presentades per les defenses.

No, em limitaré a firmar rotundament que sense amnistia no hi ha manera de solucionar el problema, ni tan sols si aquesta amnistia els agafa només a ells i deixa desemparats a la resta de represaliats, exiliats inclosos, que continuen estant requerits pels jutjats portats a dependències policials…

Probablement no han entès l’arrel del conflicte o tal vegada no tenen prou suport per ser més valents… deixem-ho en què és un primer pas per establir diàlegs constructius i de més alta volada dels que hi ha hagut fins ara.

Manel Mayor                                       23 de juny de 2021