PARTICIPACIÓ CIUTADANA

105902-sant-feliu-de-guixols-el-passeig-de-sant-feliuNo sé si és una impressió meva, però encara que sembli molt fort, la seva idea de participació ciutadana, em va semblar bessona de la que té el PP del diàleg, que diu diàleg sí, però només del que jo vull i vostès, primer triarem el que ens sembli i després els hi demanarem la seva opinió i sí, dic vostès, perquè si he de ser just, no li puc carregar el mort al senyor Muñoz, sinó que considero que és, com ho diria… una idea col·legiada.

La meva, d’idea de participació ciutadana és força diferent, ja que crec que si no hi ha diferents opcions, ens agradin o no, estem pervertint aquesta participació.

Anem al que sembla el seu projecte d’aparcament a la zona centre. Ens parlen d’un aparcament en alçada a la zona de La Corxera, que a part de dubtar que pugui fer desaparèixer els cotxes en superfície del passeig, ens produirà l’efecte crida, a tots els vehicles que vinguin de la zona de llevant, amb el consegüent caos circulatori, crec jo, més gran que l’actual, a la via principal del passeig.

Pel que sembla, el seu afany per menjar-se el món en quatre anys, els hi fa perdre el món de vista i se n’obliden de planificar, sí, ho han entès bé planificar i no només a curt termini, que se sol fer i perdoneu-me la grolleria, per ensenyar que es té més grossa que els adversaris.

Una bona manera d’estar al servei del poble, és fer projectes a curt, a mitjà i a llarg termini, amb el benentès que han de ser útils als nostres ciutadans, no per alimentar els egos, sí, és evident que alguns dels projectes, els hauran de dur a terme altres regidors, cosa que no hauria de ser cap problema, ja que si són fets amb destresa, consens i participació ciutadana, qualsevol opció política els podria tirar endavant.

Tornant estrictament a l’aparcament, considero que es faci el projecte que es faci, dels que en tenim coneixement, no deixarà de ser un pedaç i m’explicaré, tenen algun projecte seriós pel que fa al passeig i la seva viabilitat? Han pensat com solucionar l’enorme caos circulatori de la seva via principal? I en la seguretat dels vianants?

 

Manel Mayor                  08 de novembre de 2015