SOC UN CAS

Aquests darrers temps, estic passant per una mena de crisi imaginativa o tal vegada una mena de mandra mental que em manté inactiu, en aquesta meva afició d’escriure.

Encara sort que no ha estat mai la meva feina, ni el meu mitjà de subsistència, perquè aleshores sí que la meva angoixa hagués degenerat en una ansietat certament maligna.

El cas és que avui, fent servir l’estratègia del professional (que no vol dir de cap manera que jo m’hi consideri, ni tan sols per aproximació), he aconseguit si més no que en resultin unes quantes ratlles escrites, encara que no contin cap història, ni siguin el text de cap queixa ni denúncia ciutadana.

Espero que aquest exercici de tossuda voluntat, m’ajudi a sortir d’aquest pou d’inactivitat i a poc a poc retrobar el que havia estat el meu ritme d’escriptura publicada.

Manel Mayor                                     30 d’octubre de 2022

4 pensaments a “SOC UN CAS

  1. Amb molt de gust he llegit el teu escrit de retrobament.
    Estic content sols pel fet de tornar a llegir un escrit teu.
    Endavant segueix aquest camí que, en altres temps, s’et donava molt bé.
    Una abraçada.

  2. Ja era hora que et decidissis a tornar-hi, tu que junt amb la teva dona, no deixeu mai del passeig, t’han de sortir moltes visions per poder- les redactar. Estem a l’espera dels teus comentaris. Endavant.

Els comentaris estan tancats.